torsdag, augusti 31, 2006

Junilistan

Peter Thalin pressade med sina frågor panelen under EU-debatten. Han kandiderar för junilistan till riksdagen.

Rykten säger att Malin Thalin, som är informationsansvarig för juniilistan på riksplanet, är dotter till Peter. Kanske någon kan bekräfta eller dementera detta?!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skulle inte förvåna mig om det finns ett släktskap mellan dessa 2.
Släktskapsbindningar finns i alla former av föreningar och partier.
Dessa släktskapsrelationer hämmar starkt dynamiken inom verksamheten enligt min erfarenhet och mening.
Det som skall vara ett fritt tänkande forum för demokratiska värdeomdömen blir i stället en slocknande stjärna.
Se hur det har gått för Junilistans politiska utveckling.
Upp som en sol... ned som en pannkaka.

Skickar ett uttryck från junilistans reaktioner på tidigare interna kritik.
Kan ses som junilistans egen förelöpiga egen parentation


Per Hagman /




----- Original Message -----

From: Malin Thalin

To: Malin Thalin

Sent: Wednesday, May 03, 2006 9:56 AM

Subject: Per Hagman med flera



Hej kandidater,

det har kommit till vår kännedom att flera av er har kontaktats av Per Hagman som via ett mail anklagar Junilistan bland annat för ”nepotism och kotteri” samt ber kandidaterna att berätta om situationen i den egna valkretsen. Några av er har också svarat Per Hagman på ett mycket bra sätt vilket vi är glada för. Alla som vill får naturligtvis svara Per Hagman, men innan ni ägnar tid åt detta vill vi lämna information i frågan.



Per Hagman, som för övrigt inte är sympatisör i Junilistan, tillsammans med en liten grupp om ytterligare två eller tre personer, har under lång tid kommit med ständigt nya anklagelser mot Junilistan. Vi har ägnat mycket tid åt att besvara deras frågor, mail, brev och telefonsamtal. Tyvärr upplever vi att de inte vill ha svar, utan endast är ute efter att skada Junilistan. Detta eftersom de konsekvent misstolkat och förvrängt våra svar samt startat mailkedjor till såväl sympatisörer som externa personer, där de sprider sitt ogillande.



Vad gäller frågan om ”nepotism och kotteri”, så finns det som de flesta av er vet ett fåtal kandidater som är släkt eller kompis med någon i sin nomineringskommitté. Dessa kandidater har därför granskats särskilt av den centrala nomineringskommittén. Inte i något fall har släktingar tillåtits att bedöma varandra. Därför känner vi stort förtroende för att de sökande har hanterats på ett korrekt sätt. Vi har utförligt och upprepade gånger förklarat för Per Hagman med flera hur nomineringsprocessen gått till, men de vill uppenbarligen inte acceptera svaren.

Vi beklagar att ni blivit kontaktade med detta trista budskap.



Avslutningsvis citerar vi en kandidats svar till Per Hagman: ”Låt oss se framåt. Nu ska vi lägga allt krut vi kan på att föra fram Junilistans budskap så kommer det att bli en stor valseger för oss den 17 september!”.



Vänliga hälsningar

Kansliet

genom

Malin Thalin





Vänliga hälsningar

Malin Thalin

Informationsansvarig



08 - 232 111

0707 - 929 111

08 - 230 211 Fax

25 mars, 2008 15:07  

Skicka en kommentar

<< Home